•  Blog   •  VOALUL PERFECT PARTEA 1

VOALUL PERFECT PARTEA 1

Alegerea voalului de mireasa pare o treaba simpla…iti place, il iei, ai plecat.

Dar… pentru ca acesta sa se potriveasca intr-adevar cu rochita visurilor tale, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii seama, nu absolut necesare, dar utile si care vor crea o imagine complete….perfecta.

In primul rand, voalul trebuie ales atunci cand esti inca imbracata cu rochita si, de preferat, pe cat posibil la lumina naturala. Asa te vei asigura ca nuanta si textura voalului se vor potrivi perfect cu rochia.

Materialul din care este creat trebuie sa se potriveasca cu materialul rochiei tale, iar nuanta trebuie sa fie aceeasi, iar acestea sunt lucruri de care nu iti vei putea da seama cu adevarat decat la lumina naturala.

Desigur, rochia ta poate contine mai multe nuante, iar voalul trebuie sa se potriveasca cu una din ele, iar cand il alegi, daca te afli in situatia in care, sa spunem, rochia este nude, dar detaliile, dantela sunt ivoar, vei tine cont de culoarea tenului, ochilor, parului, lucru cu care ar trebui sa te poata ajuta consultantul tau.

A doua alegere, la fel de importanta, este intre voal lung sau scurt. Probabil te visezi purtand un voal lung-lung sau poate nici nu te-ai gandit la asta, dar in oricare situatie te-ai afla, trebuie sa stii ca lung sau scurt, ambele variante merg cu orice tip de rochie.

Desigur, daca spatele rochiei tale este absolut superb si nu vrei sa-l acoperi in totalitate, iti poti alege pur si simplu un voal mai putin voluminos, dntr-un singur strat, eventual fara dantela in acea zona.

Lungimea voalului si cat de infoiat este acesta conteaza si in functie de silueta ta pentru ca, daca nu aratam ca o trestiuta, nu vrem sa dam volum pe orizontala, ci alungire J.

Va urma…