•  Blog   •  INIMA… SAU PORTOFELUL?

INIMA… SAU PORTOFELUL?

Cand vine vorba de alegerea rochie de mireasa, oricare ar fi optiunea ta, conteaza foarte mult materialele din care este confectionata. Chiar daca nu constient, daca avem in fata, la alegere, rochite din materiale diferite, ne vom intoarce, aproape 100% catre cea de calitate mai buna.  De ce? Pentru ca, pur si simplu, arata mai bine. Dantela este mai fina, fusta curge mai frumos.. in fine, pentru ca mintea noastra, creierul nostru cere armonie si aici o gaseste.

Desigur aceasta nu va fi cea mai ieftina dintre toate, si de multe ori, desi plecam de acasa cu un buget pe care ne juram sa nu il depasim, cand ne indragostim de o rochita de calitate si ne mai sta si bine… apar solutiile ca sa suplimentam, cu eforturile si posibil discutiile aferente de acasa.

Pentru ca sa nu ne intalnim cu asa o situatie, va propun doua actiuni nu foarte greu de urmat.

Prima actiune… Spuneti consultantului, de la bun inceput, bugetul maxim pe care vi l-ati propus si subliniati, de mai multe ori daca e nevoie, faptul ca nu doriti sa il depasiti. Astfel nu riscati sa va arate rochii cu mult peste buget si se va simti, zic eu, obligat sa va specifice de la inceput daca vreuna din rochiile pe care vi le prezinta il depsaseste in vreun fel.

A doua actiune… Nu va dati inapoi de la a proba rochii din colectia anterioara. Colectiile noi sunt aproape fara exceptie foarte scumpe, iar colectiile anterioare nu sunt neaparat vechi, doar usor mai ieftine.

Trebuie sa recunoastem ca, desi cumparam rochia de mireasa cu sufletul, trebuie sa fie si pe masura bugetului, asa ca… spor la cumparaturi, fete dragi, si nu va sfiiti sa cereti un pret mai mic, dar in limite rezonabile.

Cu mult drag

RPO

Leave a reply