i

Despre noi

Din pasiune pentru tine

Cine suntem?

Pentru ca vrem ca orice mireasa sa aiba sansa la o rochie frumoasa, asa cum a visat, fara batai de cap in privinta preturilor exagerate, ne-am facut din asta un scop. Suntem singurul magazin in care veti gasi rochii minunate la preturi decente, intr-o varietate mare de modele (peste 200) si masuri, suficient, speram noi, sa satisfaca orice gust, silueta sau buzunar.

Site-ul pe care tocmai il vizitati este menit sa va ofere o idee asupra produselor noastre, iar pentru ca noi consideram ca o rochie de mireasa nu se poate alege fara a o proba, va asteptam cu drag sa ne contactati. Programarea se va stabili in concordanta cu disponibilitatea dvs. (seara, dimineata, in weekend).

 

Cum procedez?…

In dreptul fiecarui produs veti gasi un buton de contact pe care va invitam sa-l folositi, fie ca doriti efectiv sa probati, sau doar informatii suplimentare.

In ideea ca alegerea rochiei de mireasa este un moment important in viata unei femei si trebuie tratat ca atare, va asteptam la probe relaxate, fara graba sau constrangeri, in timpul carora vom stabili impreuna ce va place sau vi se potriveste.

Pentru rochitele alese din magazinul nostru, ajustarile sunt complet gratuite.

 

Va asteptam!