Smart dresses, smart brides: rochia de mireasă la mâna a doua: o alegere inteligentă

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucurestiSmart dresses, smart brides: rochia de mireasă la mâna a doua: o alegere inteligentă

 

Deși când auzi prima data sintagma “la mâna a doua” te gândești automat la ceva negativ, noi vă recomandăm să lăsați reticența la o parte, chiar și atunci când vine vorba despre rochia de mireasă sau mai bine zis, mai ales când vine vorba despre rochia de mireasă.

 

 

 

 

Iată mai jos câteva motive pentru care achiziționarea rochiei de mireasă la mâna a doua de la un magazin specializat se va dovedi o alegere înțeleaptă:

1. Prețul mic- evident, acesta este cel mai mare avantaj. Prețul va fi la jumătate sau chiar mai puțin de jumătate față de prețul de achiziție al rochiei.

2. Calitate – poți achiziționa o rochie chiar din colecțiile din anul respective, de la branduri recunoscute, în stare absolut impecabilă.

3. Ajustări gratuite – poți să îi faci toate modificările necesare pentru a se adapta măsurătorilor și gusturilor tale, fără să mai fie nevoie să vizitezi alte ateliere de croitorie.

4. Oferte tot timpul anului – nu va trebui să pândești ofertele speciale și lichidările colecțiilor vechi, nici să pierzi zile vizitând târgurile de nunți pentru a prinde un discount. Prețurile mici în outleturile cu rochii de mireasă la mana a doua sunt mici tot anul.

5. Oferte variate – găsești stiluri foarte diferite din colecțiile mai multor branduri de top și cu siguranță îți vei identifica stilul, chiar dacă nu ai norocul să îți găsești modelul mult visat.
Iată doar câteva dintre motivele pentru care merită să vizitați măcar o dată un magazin cu rochii de mireasă la mâna a doua. Vă garantăm că se va dovedi o alegere inteligentă pentru care vă veți felicita mai târziu. Smart dresses, smart brides 😉 !

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail