Avantajele magazinelor cu rochii de mireasă SH

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucurestiData nunţii a fost stabilită şi este momentul să îţi alegi rochia de mireasă. Încă de la o vârstă fragedă, fiecare tânără visează la rochia perfectă şi işi imaginează în detaliu cum va arăta aceasta şi şi felul în care va străluci în ziua nunţii. Orice domnişoară îşi doreşte pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ei sa îmbrace cea mai frumoasă rochie de mireasă. Aşa că începe să răsfoiască revistele de specialitate în căutarea modelului ideal.

Odată ales modelul preferat, începe „vânătoarea rochiei de mireasă” prin saloane. Viitoarele miresici au la dispoziţie o plajă vastă de oferte, în special în oraşele mari: zeci de magazine de specialitate, cu oferte dintre cele mai variate, atât ca şi calitate şi servicii, cât şi ca preţ. Ca o noutate, pe piaţa de profil din România au apărut de câţiva ani şi magazinele cu rochii de mireasă la mâna a doua. Acestea vin în întâmpinarea domnişoarelor care doresc să aibă rochia visurilor lor, de o calitate superioară ca şi croială , materiale şi brand şi care să se încadreze într-un buget mic. Adaptat pentru o generaţie nouă, modernă şi deschisă, acest gen de salon prezintă foarte multe avantaje, pe care le vom prezenta în continuare:

 

  1. Probarea eficientă

Acesta este un avantaj în special pentru domnişoarele care caută o rochie de mireasă la mâna a doua direct de la proprietarele anterioare sau on-line. În majoritatea cazurilor, modelul ales din reviste sau de pe internet nu se potriveşte ca stil. De aceea este foarte important ca rochia de mireasă să fie probată. Într-un magazin cu rochii de mireasă SH ai posibilitatea să probezi mai multe modele şi să îl alegi pe cel care ţi se potriveşte, făcând o singură deplasare. Aşa economiseşti nu numai timp, dar şi eventuale neplăceri cauzate de o rochie comandată on-line care, cel mai probabil, nu se va ridica la aşteptările tale.

  1. Servicii incluse

Indiferent de măsurile standard ale unui articol vestimentar, tipurile de siluete sunt diferite de la o domnişoară la alta. Cand vine vorba despre rochia de mireasă, este foarte important ca aceasta să se potrivească în totalitate dimensiunilor miresei. Un magazin cu rochii de mireasă la mâna a doua îţi oferă ajustările necesare şi modificările pe care le soliciţi. Având servicii specializate de croitorie, cu experienţă în lucrul cu rochii de mireasă, nu îţi asumi riscul ca aceste ajustări să fie făcute de mântuială. De asemenea, curaţarea şi călcarea rochiei face parte din pachet, aşa că nu-ţi mai rămâne decât să îţi ridici rochia impecabilă înaintea marelui eveniment şi să fii cea mai frumoasă în ziua ta specială!

  1. Varietate

Spre deosebire de saloanele standard, un magazin cu rochii de mireasă la mâna a doua îţi va oferi o selecţie a celor mai frumoase modele de la toate firmele de specialitate. Astfel, aici găseşti modelele de top, de o calitate superioară şi aflate într-o stare impecabilă. În oferta de câteva sute de rochii, selectate cu atenţie, este aproape imposibil să nu identifici modelul care ţi se potriveşte, bineînţeles cu ajutorul şi consilierea personalului angajat. Cu o singură deplasare, poţi vedea şi proba stiluri şi modele de la majoritatea designerilor şi brandurilor din România, dar şi din afară.

  1. Preţ mic

Acesta este cel mai mare avantaj de care o viitoare mireasă poate beneficia în cadrul unui magazin cu rochii de mireasă SH. Preţurile rochiilor de mireasă sunt, în majoritatea cazurilor, sub jumatate faţă de preţurile de achiziţie. Iar rochia este îmbrăcată o singură dată. Calitatea ei este aceeaşi, dar banii economisiţi reprezintă o sumă semnificativă ce pot fi investiţi în alt aspect al organizării nunţii.

  1. Timp economisit

Fiecare mireasă ştie ca timpul este un factor important. În mod normal, presiunea de a-ţi alege o rochie de mireasă cu cîteva luni înainte de eveniment este uriaşă, din cauza timpului mare de realizare a comenzii. Într-un magazin cu rochii de mireasă la mâna a doua, această problemă nu există. În momentul în care ţi-ai ales un model, în poţi ridica imediat după realizarea ajustărilor. Asta reduce timpul de aşteptare de la câteva luni, la câteva zile. Îţi poţi permite astfel să fii puţin mai relaxată, iar nivelul stresului va scădea considerabil.

 

Piaţa rochiilor de mireasă la mâna a doua este în continuă creştere, atât din punctul de vedere al ofertei, cât şi al cererii. Sunt din ce în ce mai multe domişoare care aleg să-şi organizeze o nuntă superbă, investind inteligent, fără a face vreun compromis legat de calitate. Vizitaţi un magazin cu rochii de mireasă de calitate şi accesorii pe măsură, unde veţi găsi, cu siguranţă, rochia perfectă la un preţ foarte bun. Noi vă venim în întâmpinare în acest sens cu o recomandare: magazinul Love the Dress, un outlet în care aveţi la dispoziţie sute de rochii de calitate la preţuri accesibile.

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail