Aniversarea primului an de căsătorie – Nunta de hârtie

„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea primului an de căsătorie. După primul an, căsnicia este delicată precum hârtia. Dar, de asemenea, este ca o carte cu file albe pregătită pentru ca voi să vă aşterneţi minunata poveste de iubire. Prima aniversare este un moment aparte, vă aduceţi aminte de emoţiile de la cununie şi de toate momentele care v-au făcut fericiţi. De aceea, această aniversare trebuie marcată cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: hartie

Idei de cadouri:

O scrisoare de dragoste

O carte nouă sau o ediţie mai veche a cărţii preferate

O felicitare veche ce înfăţisează un loc cu semnificaţie pentru voi doi

Bilete de avion

Un calendar personalizat cu imagini cu voi doi, marcat cu toate datele care sunt importante pentru voi (aşa încat să nu uite vreuna J)

Gravuri, picturi sau desene pentru locuinţă

O fotografie înramată cu amândoi

Un album foto plin de amintiri amuzante

Un bon de cumpăraturi la magazinul preferat

Bilete la un eveniment la care să mergeţi împreună

Un album cu fotografiile de la nuntă pe care nu aţi reuşit să le developaţi încă

Dacă mai ai pe acasă o invitaţie de la nuntă, modifică textul şi scrie pe ea o invitaţie la restaurant, la o cină romantică

Florile care se oferă la nunta de hârtie trebuie să fie neapărat albe, aşa că soţul tău poate lua un buchet de lăcrămioare sau de margarete.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

 

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail