Aniversarea a zece ani de căsătorie – Nunta de aluminiu / nunta de tinichea

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al zecelea  an de căsătorie. Această aniversare este una deosebită. Împliniţi un deceniu de cînd dragostea voastră a devenit oficială. Deşi viaţa voastră a intrat în inevitabila rutină, relaţia voastră este putenică şi flexibilă, asemenea unuia dintre cele mai versatile elemente: aluminiul. Este o perioadă în care toate acţiunile voastre sunt legate de partener şi nici nu vă puteţi închipui că ar putea fi altfel. Sunteţi o echipă: echipa perfectă!  Aceasta este o ocazie specială ce trebuie marcată cum se cuvine.

Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: tinichea/aluminiu

 

Idei de cadouri:

Placuţă personalizată cu numărul locuinţei
Brichetă sau tabacheră din aluminiu
O sculptura abstractă din aluminiu pe care să fie gravată data căsătoriei voastre
Ceas din aluminiu
Jucării de colecţie
Bilete de avion spre Paris sau altă destinaţie romantică
Biciclete
Placuţă inscriptionată pentru birou
Programare la biserica pentru reinoirea juramintelor
Bijuterii cu pietre de safir sau diamant – pietrele simbolice ale acestei aniversări speciale

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este narcisa galbenă.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail