Aniversarea a unsprezece ani de căsătorie – Nunta de oţel

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-steel-otel-11-years„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al unsprezecelea  an de căsătorie. Oţelul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dure materiale. Relaţia voastră este acum puternică, foarte greu de distrus. Este un fapt cunoscut că oţelul este folosit la structura majorităţii construcţiilor. Căsnicia voastră a devenit după 11 ani o structură solidă şi merită sărbătorită cu stil.

Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: oţel

 

Idei de cadouri:

Breloc din oţel gravat
O întâlnire romantică ce va include şi vizionarea filmului „Magnoliile de oţel”
Ceas cu brăţară de oţel inoxidabil
O invitaţie la patinoar
Vase de gătit din oţel
Ochelari de soare c
Excursie la London Eye sau Turnul Eiffel
Un set de birou cu elemente de oţel inoxidabil
Un cuţit de bucătărie de calitate superioară din oţel de cea mai bună calitate
Tacâmuri din oţel inoxidabil
Bijuterii din oţel inoxidabil cu pietre de turcoaz sau citrin -pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este laleaua.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail