Aniversarea a treizeci şi cinci de ani de căsătorie – Nunta de coral sau jad

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-jade-coral-35-years„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea a treizeci şi cinci ani de căsătorie, aniversare ce poartă numele de nunta de jad sau, în anumite zone, nunta de coral. Ambele elemente se găsesc în natură şi sunt destul  de rare. Asemenea relaţiei voastre care rezistă de treizeci şi cinci de ani, coralul şi jadul se remarcă prin frumuseţe şi delicateţe, dar şi printr-o energie specifică pe care o transmit. După atâţia ani petrecuţi împreună sunteţi un exemplu pentru cei din jur, dar şi unul pentru celălalt. Este o ocazie ce trebuie marcată şi sărbătorită aşa cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: jadul şi coralul

 

Idei de cadouri:

O excursie exotică în zone cu recifuri de coral
Obiecte decorative din jad, cu precadere în formă de elefant, care simbolizează înţelepciunea
Butoni de coral
O rochie din matase de culoarea jadului
O cravata verde sau coral pentru domn
Cercei lucraţi manual din jad
Orice alte bijuterii cu pietre de jad –piatra prețioasă simbolică a acestei aniversări

În materie de flori, cu ocazia acestei aniversări vă recomandăm flori desezon sau un buchet cu 35 de flori preferate de către doamna vieţii dumneavoastră..

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail