Aniversarea a treizeci de ani de căsătorie – Nunta de perlă

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al treizecilea an de căsătorie, ce poartă numele de nunta de perlă. Micuţa inimă a scoicilor reprezintă nu doar răbdarea de a aduna fir de nisip langă fir de nisip, aşa cum oamenii trebuie sa aibă răbdare unul cu celalalt, ci şi rezistenţa şi frumuseţea. Uitându-vă în urmă realizaţi că aţi reuşit ceva ce, din păcate, nu foarte multe cupluri reuşesc. Aţi petrecut 30 de ani împreună: ani frumoşi, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu greutăţi şi bucurii imense. Nu numai că sunteţi împreună, dar faceţi parte unul din celălalt. Este o ocazie ce trebuie marcată şi sărbătorită aşa cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: perla

 

Idei de cadouri:

Bijuterii din perle pentru doamnă
Butoni cu perle sau manere pentru pieptan pentru domn
Ceasuri cu cadranul perlat
Orice obiect decorativ din sidef
Casetă de bijuterii cu perle încrustate
O cină romantică la care să serviţii afrodisiacele stridii
Bijuterii cu pietre de diamant –piatra prețioasă simbolică a acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivit pentru această ocazie este crinul.

 

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail