Aniversarea a treisprezece ani de căsătorie – Nunta de dantelă

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al treisprezecelea  an de căsătorie. Cea de-a treisprezecea aniversare poartă numele de nunta de dantelă. Dantela este un element delicat, elegant, pentru a cărei creare s-a depus o muncă migăloasă. Rezultatul este superb: o împletitură fabuloasă, pentru a cărei frumuseţe stau mărturie multele ore de muncă. Dantela, ca şi o căsnicie în care s-a investit timp şi sentimente, nu se va demoda niciodată!

Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: dantela

 

Idei de cadouri:

Obiecte vestimentare din dantelă: rochii, eşarfe, batiste sau cravate
Lenjerie intimă din dantelă
Mănuşi elegante din dantelă
Piese vestimentare monogramate
Faţă de masă de dantelă cu şervete asortate
Perdele deosebite
„Brodaţi” un scenariu interesant pentru noaptea aniversară
Un obiect vestimentar din dantelă din primul an de viaţă al copiilor voştri
Bijuterii cu pietre de citirin sau piatra lunii -pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este crizantema.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail