Aniversarea a trei ani de căsătorie – Nunta de piele

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al treilea de căsătorie. Au trecut deja trei ani, iar relaţia foastră este acum mai puternică, mai rezistentă în faţa tuturor situaţiilor neplăcute pe care viaţa vi le scoate în cale. Cu siguranţă mai trainică decât bumbacul sau hârtia, pielea este simbolul unei poveşti de dragoste solidă, tăbăcită. Voi doi deveniţi persoane mai înţelepte, iar înţelepciunea vine din flexibilitate şi compromis. Iubirea voastră devine din ce în ce mai puternică şi mai flexibilă şi de aceea, această aniversare trebuie marcată cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: piele

Idei de cadouri:

O haină de piele

Pantofi de piele

O agendă legată în piele

Diplomat sau geantă de birou din piele

Portofel din piele

Curea din piele

Telefon mobil cu husă din piele

Mănuşi din piele

Set accesorii de birou din piele

Geamantan din piele

Ceas cu curea din piele, gravat cu un mesaj deosebit

Bijuterii cu pietre din jad sau perle, care reprezintă pietrele preţioase simbolice pentru această aniversare

 

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este Floarea-Soarelui.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail