Aniversarea a şase ani de căsătorie – Nunta de fier / nunta de zahăr

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-iron-fier-6-years

„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al şasele an de căsătorie. Se spune ca după 6 ani, viaţa în doi a devenit dulce ca zahărul şi rezistentă ca fierul. Relaţia voastră este acum puternică, forjată în focurile încercărilor prin care aţi trecut. În acelaşi timp, căsnicia voastră este acum „coaptă” asemenea unui fruct care, ajuns la maturitate, devine dulce şi oferă tot ce e mai bun. Datorită acestei duble semnificaţii, cadourile pentru această aniversare sunt variate şi pot fi orice, de la torturi şi alte prăjituri la obiecte de decoraţiuni din fier. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: fier

Idei de cadouri:

Crose de golf sau alte accesorii sportive metalice
Sculptură din metal
Abonament la sala (ca să tragă de fiare!)
Mobilă de gradină din fier forjat
O excursie la Paris ca sa vizitaţi Tour Eiffel
Un CD cu muzică Heavy Metal, dacă este fan
O trusă de scule
Un pat din fier forjat
Un tort în miniatură care să copieze tortul vostru de la nuntă
O casetă de bijuterii din fier forjat cu iniţialele voastre
Bijuterii din metal inoxidabil cu ametist sau turcoaz-pietrele simbolice acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivite pentru această ocazie sunt calele şi crinii.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail