Aniversarea a şapte ani de căsătorie – Nunta de cupru / nunta de lână

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-copper-cupru-wool-lana-7-years„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al şaptelea an de căsătorie. 7 este un număr important și încărcat de simbolistică în domeniul numerologiei. Este considerat a fi un prag în orice relație. Cuprul este un material frumos, un adevarat conductor al energiei. Lîna, la rândul ei este elementul natural care oferă confort și căldură. După șapte ani, voi reprezentați refugiul partenerului. Relația voastră a devenit locul în care găsiți căldura, relaxarea, dar și locul de unde vă încărcați cu energie pozitivă. Datorită acestei duble semnificaţii, cadourile pentru această aniversare pot varia de la obiecte vestimentare din lână, până la obiecte decorative din cupru, material în care se lucrează niște obiecte absolut superbe. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: cupru/lână

Idei de cadouri:

Un fular, șosete sau un pulover din cașmir sau din lână de bună calitate
O pătură sub care să vă cuibăriți împreună
O piesă vestimentară nouă din lănă sau cașmir: palton, costum, rochie, pălărie, bluză etc
Un ibric de cupru (pentru cafeaua de dimineață pe care o beți împreună) sau alte vase de bucătarie din cupru
Vase decorative
O sculptura din cupru
Un medalion sau un inel vintage din cupru cu pietre de onix sau safir galben-pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este frezia.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail