Aniversarea a patruzeci şi cinci de ani de căsătorie – Nunta de safir

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru a sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea a patruzeci şi cinci de ani de căsătorie, aniversare ce poartă numele de nunta de safir. Privind în urmă, după atâţia ani împreună, veţi vedea că aţi petrecut o viaţă întreagă alături, o viaţă presărate de momente bune şi mai puţin bune.  Relaţia foastră este rară, frumoasă şi limpede, precum piatra unui safir frumos şi cu greu şlefuit.  Privind spre partener, realizaţi că sunteţi o persoană norocoasă, ce a avut parte de sufletul pereche alături de ea, timp de 45 de ani. De aceea, este o ocazie minunată pentru a vă surprinde în mod plăcut partenerul printr-o atenţie deosebită care să marcheze această minunată aniversare. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: rubinul

 

Idei de cadouri:

O croazieră de vis pe ape albastre ca safirul
Casetă de bijuterii încrustate cu safir
Un ceas clasic cu cadranul de safir
Bijuterii din aur sau platină cu pietre de safir

În materie de flori, cu ocazia acestei aniversări vă recomandăm flori de sezon de culoare albastră sau un buchet cu 45 de flori preferate de către doamna vieţii dumneavoastră.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail