Aniversarea a patruzeci de ani de căsătorie – Nunta de rubin

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru a sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea a partuzeci de ani de căsătorie, aniversare ce poartă numele de nunta de rubin. Frumos, preţios, rezistent şi rar, rubinul este asemenea căsniciei voastre. Sunteţi împreună de patru decenii, iar relaţia voastră în sine reprezintă cadoul cel mai frumos. Asta nu înseamnă că nu vă mai puteţi, incă, surprinde în mod plăcut partenerul printr-o atenţie deosebită care să marcheze această minunată aniversare. E Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: rubinul

 

Idei de cadouri:

Un buchet cu 40 de trandafiri roşii
O sticlă de vin roşu de colecţie, din anul în care v-aţi căsătorit
Butoni cu rubine pentru domn
O rochie roşie pentru doamnă
O petrecere tematică la care toţi invitaţii să poarte măcar un accesoriu roşu-rubin
Montaţi rubine pe verighete
Casetă de bijuterii roşie
Bijuterii încrustate cu pietre de rubin

În materie de flori, cu ocazia acestei aniversări vă recomandăm gladiolele.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail