Aniversarea a patru ani de căsătorie – Nunta de panză / nunta de flori

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-flowers-4year„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al patrulea de căsătorie. Se spune că acum a trecut perioada mai grea, de obişnuinţă iar viaţa în doi este acum dulce şi parfumată ca un buchet de flori sau un coş de fructe. După 4 ani de căsnicie, relaţia voastră a ajuns într-o etapă minunată. Vă cunoaşteţi unul pe celălalt foarte bine, iar pasiunea dintre voi este la fel de puternică. Bucuraţi-vă de familia şi marcaţi  această aniversare a iubirii voastre.. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: flori şi fructe

Idei de cadouri:

Trimite-i un buchet de flori sau un coş cu fructe

O seară romantică cu petale de trandafiri presărate pe jos şi pe pat

Pregateşte o baie cu spumî pentru amandoi şi aprinde în încăpere lumânări cu parfum floral
Un desert cu fructe servit într-o locaţie exotică

Un cadou alternativ sunt şi aparatele casnice, de exemplu un storcător de fructe

Un mic dejun la pat cu fructe afrodisiace

Bijuterii cu pietre topaz albastru sau zirconiu, care reprezintă pietrele preţioase simbolice pentru această aniversare

 

În materie de flori, foarte potrivite pentru această ocazie sunt hortensiile şi muşcatele.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail