Aniversarea a paisprezece ani de căsătorie – Nunta de fildeş

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al paisprezecelea  an de căsătorie. Legătura voastră a devenit acum naturală şi trainică precum fildeşul. Să nu uităm că este la fel de frumoasă. Vă cunoaşteţi unul pe altul foarte bine şi deja sunteţi mai mult o unitate decât fiinţe separate.

Cadoul tradiţional: fildeşul

 

Idei de cadouri:

Pian – clasic sau electric
Excursie în Coasta de Fildeş, Africa
Un safari pentru a vedea elefanţii
Lenjerii de pat ivory
O faţa de masă cu şervete asortate în această culoare
Cămaşă sau cravata în culoarea fildeşului
Hârtie sau carţi de vizită personalizate de culoare ivorie
Un port-ţigaret, o pipă sau brichetă din fildeş
Bijuterii din fildeş cu pietre de opal, agate sau piatra lunii -pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivită pentru această ocazie este dalia.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail