Aniversarea a douăzeci şi cinci de ani de căsătorie – Nunta de argint

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al douăzeci si cincelea an de căsătorie, ce poartă numele de nunta de argint sau jubileul de argint. Acest metal este simbolul înţelepciunii si al trainiciei. Sunteţi împreună de un sfert de veac şi uitându-vă la partene,r vă daţi seama ca vă iubiţi mai mult decât în prima zi. Aţi clădit împreună o relaţie uimitoare, la care toţi prietenii şi membri familiei voastre trebuie sa fie martori, pentru că sunteţi un exemplu de frumuseţe şi iubire. De aceea această aniversare deosebită trebuie sărbătorită și marcată așa cum merită, alături de toţi cei dragi vouă. Nu uităm nici de cadourile potrivite pentru a marca această ocazie. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: argintul

 

Idei de cadouri:

O ramă din argint cu fotografia voastră preferată de la nuntă sau o fotografie de familie cu copii şi nepoţeii
O petrecere la care să invitaţi toată famila
Casetă de bijuterii din argint
O piesă din argint veche, pe care o puteţi achiziţiona de la un magazin de antichităţi
Ceasuri din argint
Stilou din argint
Butoni din argint
O piesă din colecţia de argint de la Tiffany’s
Icoană de argint
Un inel de argint inscripţionat cu data nuţtii şi data aniversării cu care poţi sa îl/o ceri din nou în căsăstorie
Organizaţi o a doua nuntă şi reînnoiţi jurămintele
Verighete simbolice din argint sau aur alb.
Orice piatra preţoasă este potrivită pentru Jubileul de Argint, atâta vreme căt este montată într-o bijuterie din argint. Vă sugerăm piatra preţioasă a zodiei partenerului.

În materie de flori, foarte potrivit pentru această ocazie este irisul.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail