Aniversarea a douăzeci de ani de căsătorie – Nunta de porțelan

love-the-dress-rochii-de-mireasa-second-hand-ieftine-bucuresti-porcelain-portelan-20-years„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al douăzecelea an de căsătorie, ce poartă numele de nunta de porțelan. După două decenii petrecute împreună, dragostea voastră este mai frumoasă decât oricând. Șlefuită cu migală și atenție, pentru a ajunge în acest punct relația voastră este rezultatul trudei amândurora. Dar rezultatele și satisfacția este pe măsurăȘ familia voastră este împlinită și frumoasă asemenea unui obiect din porțelan fin. De aceea această aniversare deosebită trebuie sărbătorită și marcată așa cum merită. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: porțelanul

 

Idei de cadouri:

Un mic dejun la pat servit pe un platou de porțelan
O poezie romantică în care îi poți declara partenerului că reprezintă bibeloul tău de porțelan
O cină pregatită de tine acasă, pe care o savurați în cel mai bun set de masa din porțelan
Vase din porțelan de colecție
Statuete din porțelan
O excursie în China-țara porțelanurilor
Un curs de pictura a porțelanului
Un obiect de porțelan pictat de tine
O cutie din cel mai fin porțelan în care sa-i oferi un obiect pe care și-l dorește de mult timp
Bijuterii cu pietre de smarald, sau diamant galben sau argintiu –pietrele prețioase simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivite pentru această ocazie sunt crinul și ochiul boului, bineînțeles, oferit într-o vază de porțelan.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail