Aniversarea a doisprezece ani de căsătorie – Nunta de mătase

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al doisprezecelea  an de căsătorie. După doisprezece ani de căsnicie, sărbătoriţi nunta de mătase. Mătasea este un simbol al calităţii, fineţii şi rezistenţei. Acestea sunt atributele relaţiei voastre şi recunoaşterea lor merită sărbătorită. Asa că marcaţi această aniversare într-un mod deosebit.

Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: mătase şi pânză

 Idei de cadouri:

Obiecte vestimentare din mătase: rochii, eşarfe, batiste sau cravate
Lenjerie intimă din mătase
O lenjerie de pat de lux din mătase
Draperii sau cuvertura de pat din mătase
O întânire romantică ce va avea cel puţin un element din mătase
O excursie într-una dintre destinaţiile aflate de Drumul mătăsii
Bilete de avion învelite într+un ambalaj din pânză topită sau mătase
Bijuterii cu pietre de jad sau opal -pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivit pentru această ocazie este bujorul.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail