Aniversarea a doi ani de căsătorie – Nunta de bumbac

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti-cotton-featured„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubire ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al doilea de căsătorie. După doi ani, căsnicia s-a întărit. Fir cu fir, asemenea bumbacului, aceasta s-a transformat acum în ceva unic, ţesut după personalitatea voastră. Aveţi acum o pânză albă şi rezistentă pe care vor fi aşternute amintirile ce marchează începutul minunatei voastre poveşti de iubire. Căsnicia  voastră are acum propria ei personalitate şi o bază suficient de solidă pentru a primi şi al treilea membru al familiei. Iubirea voastră se întăreşte şi de aceea, această aniversare trebuie marcată cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite cu această ocazie deosebită.

Cadoul tradiţional: bumbac

Idei de cadouri:

O nouă lenjerie de pat

Un articol de lenjerie intimă care-i place

Prosoape de bumbac asortate de bună calitate

Haine de ocazie asortate pentru voi doi

Hamac

Tricou personalizat

O panză de tablou pe care să fie imprimate urmele palmelor voastre şi ale lui bebe (dacă a venit deja)

O pictura pe pânză care reprezintă un loc cu semnificaţie pentru voi

O hainuţă de bebe ca mod de a da o veste minunata J

Eşarfe sau fulare deosebite

 

În materie de flori, foarte potrivite pentru această ocazie sunt florile de bumbac.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

 

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail