Aniversarea a cincizeci şi cinci de ani de căsătorie – Nunta de smarald

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru a sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea a cincizeci şi cinci de ani de căsătorie, eveniment cunoscut şi sub numele de nunta de smarald.  Faptul ca relaţia o relaţie durează de 55 de ani spune mai mult decât orice simbolistică. Precum smaraldul, după mai mult de jumătate de veac împreună, sunteţi un tot unitar, o piatră preţioasă rară şi extraordinar de frumoasă. Căsnicia voastră este ca o bijuterie şlefuită de la care nu-ţi poţi lua ochii. Sunteţi un exemplu pentru cuplurile din jurul vostru, iar o asemnea aniversare merită sărbătorită cum se cuvine. Vă prezentăm mai jos o listă cu doar câteva sugestii de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: smaraldul

Idei de cadouri:

Obiecte vestimentare de culoare verde smarald
Esarfe din mătase naturală verde
Butoni încrustaţi cu smaralde
Cercei cu pietre de smarald
Excursie în Insula de Smarald

În materie de flori, cu ocazia acestei aniversări vă recomandăm flori de sezon de culoare verde sau un buchet cu 55 de flori preferate de către doamna vieţii dumneavoastră.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail