Aniversarea a cincisprezece ani de căsătorie – Nunta de cristal

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucuresti„Dragostea pare a fi atât de rapidă , însa ea este de fapt cea mai lentă dintre toate evoluţiile. Nici un barbat sau o femeie nu ştie ce înseamna iubirea perfectă decât după ce au fost casătoriţi vreme de un sfert de secol” , spunea Mark Twain.

 

 

 

Nunta este un eveniment atât de frumos care marchează începutul unei familii şi a unei poveşti de iubiri ce se va derula pe tot parcursul vieţii. Este foarte important să ne amintim şi să marcăm acest eveniment în fiecare an. Conform tradiţiei, fiecare aniversare a căsătoriei poartă un nume diferit, încă din primul an. Acest nume este asociat cu un element din natură pentru sublinia asocierea etapelor prin care trece un mariaj cu caracteristicile fizice şi simbolice ale elementelor naturale care ne înconjoară.

Tradiţia de a oferi cadouri specifice care poartă simboluri legate de fiecare aniversare a căsătoriei există de secole şi reprezintă dorinţa celor doi de a reconfirma şi întări relaţia şi devotamentul reciproc.

Vă vom prezenta în fiecare săptămână lista denumirilor simbolice a fiecărei aniversări anuale a căsătoriei, împreună cu câteva idei de cadouri simbolice cu care să vă surprindeţi partenera/partenerul în mod placut în fiecare an.

Săptâmâna aceasta vom discuta despre aniversarea celui de-al cincisprezecelea  an de căsătorie. Cristalul simbolizează frumusețeși delicatețe , dar și claritate. Este reflexia căsniciei voastre după 15 ani petrecuți ca o familie. Nu uitați însă că și cele mai frumoase cristale se pot sparge dacă nu sunt îngrijite. Așa ca aveți grijă mare unul de celălalt și mai ales de relația voastră.  Și pentru a sărbători această frumoasă aniversare ce poartă numele de nuntă de cristal, vă prezentăm mai jos câteva idei de cadouri ce pot fi oferite:

Cadoul tradiţional: cristalul

 

Idei de cadouri:

O întâlnire romantică la care să serviți șampanie Cristal
Bijuterii cu cristale
O bombonieră din cristal cu inițialele voastre
Sfeșnice din cristal
Un ceas elvetian cu capac de cristal
O excursie la Praga unde veți cumpăra cristaluri de Bohemia
Bijuterii cu pietre de rubin, alexandrit sau granat rodolit -pietrele simbolice ale acestei aniversări

În materie de flori, foarte potrivit pentru această ocazie este trandafirul, bineînțeles, oferit într-o vază de cristal.

La mulţi ani fericiţi, plini de iubire şi prietenie sinceră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail