5 Sfaturi practice pentru o nuntă fără neplăceri

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucurestiOrganizarea celei mai frumoase zile din viața voastră este un moment minunat, dar poate fi și o sursă suplimentară de stres în același timp. Cantitatea de detalii care trebuie stabilite este uneori copleșitoare și sub presiunea momentului, poți trece cu vederea anumite aspecte care cu siguranță vor îmbunătăți întreaga petrecere. Iată care sunt cele 5 lucruri de care ai nevoie pentru o nuntă fără neplăceri:

 

 

  1. Confortul

Chiar dacă înainte de nuntă nu te gândești foarte mult la asta, vei descoperi în marea zi că acest aspect este extrem de important. Alege o rochie în care să poți petrecece cea mai frumoasă zi din viață fără să calci pe ea, fără să trebuiască să-i ții fusta în mână toată seara sau fără un sistem bun de prindere a trenei. De asemenea, rochia nu trebuie sa te frece, să te strângă sau sa-ți facă orice alt gen de răni. Dacă la probe consideri că materialele nu sunt de calitate, mai bine optează pentru alt model. Înainte a cumpăra rochia, testează dacă te poți așeza confortabil în ea, dacă poți dansa, ridica mâinile și chiar dacă poți merge la toaletă.  Aceste detalii contează foarte mult și îți pot lăsa o amintire neplăcută pe care nu vrei să o asociezi cu ziua în care vei spune DA.

Pantofii trebuie și ei aleși cu mare grijă. Nu-ți recomadnăm un toc foarte înalt. 7 cm este o înălțime suficientă. Chiar dacă nu ești foarte încântată de înălțimea ta sau ai vazut o pereche  superbă de pantofiorii, cu platformă și toc de 12 cm, chiar dacă susții că la alte petreceri de nuntă reziști fără să te doară picioarele, crede-ne pe cuvânt: ziua nunții va fi epuizantă pentru tine. Vei fi nevoită să stai aproape 24 de ore pe acel toc. Alege-l cu grija! Nimeni nu se va uita la pantofii tăi (doar dacă rochia ta de mireasă este scurtă) și oricum, dacă vei opta pentru o pereche incomodă, până la restaurant, deja te vei fi schimbat în ceva cu tocul mai mic. Automat, rochia va fi mai lungă, vei călca pe ea sau vei sta toată seara cu ea în brațe. Merită efortul? Pont: înainte de a intra în biserică pentru cununia religioasă, încălțați o pereche de pantofi plați. Astfel, timp de aproximativ o oră cât va dura ceremonia religioasă, picioarele tale se vor odihni și vei fi fresh pentru petrecerea ce urmează.

  1. Cununia civilă

Dacă efortul logistic nu este prea mare, încercați să organizați cununia civilă în altă zi decât cea religioasă. Programul vostru va fi astfel mult mai relaxat, iar șansele ca totul să mergă conform planului vor crește considerabil. În plus, nu vrei ca ziua nunții tale să ți-o petreci alergând între starea civilă, ședință foto, coafor, schimbat rochii, biserică și restaurant. Și asta cu toate neamurile după tine (care , bineînțeles, trebuie organizate de cineva). Simplificați-vă viața!

  1. Trusa de siguranță

Pregătește-ți din timp trusa de siguranță pentru ziua nunții. Aceasta trebuie sa aibă: ace de siguranță, o forfecuță, ac și ață, plasturi, pastile analgezice, un ruj, fond de ten, agrafe si un set de haine de schimb pentru a doua zi în cazul în care planuiți să rămâneți la hotel după  petrecere. Nu uita să pui și o sumă de bani de rezervă entru situații neprevăzute. Odata pregătită, trusa va fi predă în grija domnișoarei de onoare care o va avea la îndemână în ziua cea mare.

  1. Profită de reducerile prietenilor!

Cu siguranță aveți în cercul vostru de prieteni persoane care lucrează în toate domeniile. Atunci cânt achiziționați cele necesare pentru nuntă, întrebați în stanga și-n dreapta: sigur veți afla că prietenii voștri cunosc “pe cineva” în aproape toate domeniile: cineva care se ocupă de flori și vă poate obține o reducere, cineva care are o mașină de fum și vi-o poate împrumuta fără să plătiți, cineva care are un prieten la un depozit de băuturi și vă poate face un discount etc. Nu vă costă nimic! Ba dimpotrivă: puteți economi o sumă frumoasă!

  1. Delegă!

Știm că vrei să-ți organizezi nunta așa cum ai visat de ani! Știm și că nu ai încredere în nimeni să se ocupe de anumite chestii pentru tine! Dar mai știm, de asemenea, că singuri nu le puteți face pe toate. Aveți o mulțime de prieteni apropați care vă vor ajuta cu plăcere și pe care vă puteți baza pentru anumite activități. Delegați înainte de a deveni copleșiți de atâtea detalii. Mirele nu ar trebui să meargă să care băutura înainte de nuntă, iar mireasa nu ar trebui să organizeze place-cardurile sau să meargă să ridice florile în dimineața nunții. Sunt detalii de care se poate ocupa altcineva. Voi relaxați-vă înainte de marele eveniment și ocupați-vă de lucrurile esențiale!

Vă urăm să aveți o petrecere minunată, cu cât mai puține incidente neplăcute! Iar dacă acestea vor apărea, nu vă faceți griji: nimic nu este de nerezolvat! Casă de piatră!

facebook love the dress

www.lovethedress.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail