5 mituri despre rochia de mireasă la mâna a doua

love the dress, rochii de mireasa, second hand, ieftine, bucurestiRochia de mireasă este elementul central în organizarea nunții. Multe domnișoare optează pentru achiziția unei rochii de calitate la un preț accesibil și astfel se îndreaptă spre o rochie la mâna a doua. Din păcate, nu toate persoanele sunt deschise în acceptare unei asemenea alegeri. Acest tip de ținută este, de departe, cel mai controversat dintre toate. Iată 5 dintre cele mai des întâlnite mituri despre rochia de mireasă la mâna a doua:

 

1. Este deteriorată! Nimic mai neadevărat: atât în magazinele de tip outlet, cât și pe site-urile de specialitate veți găsi rochii de o calitate superioară într-o stare perfectă. În majoritatea cazurilor acestea sunt perfect conservate sau recondiționate încât cu greu poți crede că au mai fost purtate o dată.

2. Poartă ghinion! Acest argument este mai degrabă unul amuzant. Superstițiile nu sunt nici pe departe argumente valabile în luarea unei decizii practice și inteligente. O minte deschisă nu va crede nicio secundă în povești de adormit copii. Ghinionul este rezultatul unei înșiruiri nefericite de situații și nu are legătură cu un obiect!

3. Este greu de găsit o rochie fix mărimea mea! Fals! Magazinele de specialitate oferă ajustări pentru acest tip de rochii și vă pot transforma modelul ales într-unul care să vă vină perfect.

4. Modelele sunt învechite! Total greșit! Puteți găsi rochii la mâna a doua de la marile branduri, chiar din sezonul respectiv, la jumătate din prețul de achiziție. Din ce în ce mai multe doamne doresc să le ofere rochiilor purtate o nouă șansă și le pun în vânzare imediat după marele eveniment.

5. Sunt modele contrafăcute! Neadevărat! Magazinele de profil selectează cu atenție rochiile și se asigură că acestea sunt originale și au toate elementele de siguranță care atestă brandurile de la care au fost achiziționate. În plus, acest lucru este foarte ușor de verificat prin studierea facturii inițiale de achiziție.

Mituri demontate! Nu ratați șansa măcar de a lua în calcul posibilitatea achiziționării unei rochii de mireasă la mâna a doua! Puteți avea o surpriză plăcută și să faceți o economie considerabilă. Va așteptăm la magazinul Love the Dress și pe site-ul nostru www.lovethedress.ro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail